12.2 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Personal Audio Mobiele spelers Astell & Kern ACRO CA1000T

Astell & Kern ACRO CA1000T

0
Astell & Kern ACRO CA1000T

Astell & Kern presenteert de ACRO CA1000T, een compleet portable desktop-systeem waarmee hoofdtelefoon-luisteraars in één klap onder de pannen zijn.

De Astell & Kern ACRO CA1000T is ‘s werelds eerste (op moment van schrijven) portable apparaat dat gebruik maakt van de ESS ES9039MPRO. De technologie hiervan is gebaseerd op een een dubbele DAC, die gevolgd wordt door een huiseigen ’dual tube triple amp system’. De DAC-chip moet zorgen voor een helder, driedimensionaal geluidsbeeld met verbeterde modulatie en verminderde ruis. Zoals gezegd wordt ook gebruik gemaakt van buizen (van KORG) in de versterkingstrap, alsmede een volledige gebalanceerd en gescheiden circuit voor het linker- en rechterkanaal. Het Triple Amp-systeem laat u daarbij eenvoudig schakelen tussen buizen- of halfgeleiderversterking (of zelfs allebei tegelijk).

Bluetooth en meer

Ondersteund wordt 32 bit / 768 kHz PCM, DSD tot en met DSD512, volledige MQA-decodering en aan de draadloze kant apt-X HD en LDAC via Bluetooth-support. Als kers op de taart is de Astell & Kern ACRO CA1000T ook Roon Ready. Het geheel is desgewenst ook portable inzetbaar; een ingebouwde accu levert in volgeladen toestand een speeltijd op van tot 10 uur. Per direct leverbaar voor $2300.