Nuprime LPS-205 voeding

2
Nuprime

Nuprime heeft een voeding uitgebracht onder het typenummer LPS-205, een lineair opgebouwd exemplaar.

Nuprime is gebouwd op de overblijfselen van het Californische bedrijf NuForce, waarbij de daadwerkelijke assemblage deels in de VS en deels in Azië plaatsvindt. De LPS-205 lineaire voeding, gebalanceerd en al. Vanzelfsprekend bedoeld om de standaard schakelende adaptertjes die u voor een appel en een ei bij de elektro-grootgrutter koopt te vervangen met als doel ruis en andere storingen te verminderen. De voeding wordt geleverd via USB-aansluitingen. De ene levert 5 Volt bij een maximaal vermogen van 1 A en de andere 5 Volt bij maximaal 2 A. Dankzij deze USB-aansluitingen is het veelal wel heel makkelijk om over te stappen van de meegeleverde schakelende USB-voeding van een apparaat naar deze Nuprime LPS-205. Ook zijn de bekende ronde voedingsuitgangen beschikbaar, waarmee het allemaal wel heel universeel wordt. De prijs van de LPS-205 is wel beduidend hoger dan die van de ‘flut-exemplaren’: €475.

2 REACTIES