19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Vincent SA-T7MK nu met Bluetooth

Vincent SA-T7MK nu met Bluetooth

0
Vincent SA-T7MK nu met Bluetooth

Vincent heeft de buizenvoorversterkjer SA-T7 van een opfrisbeurt voorzien, de nieuwe SA-T7MK beschikt nu ook over Bluetooth.

De nieuwe ‘opgefriste’ Vincent SA-T7MK heeft als nieuwigheden niet alleen Bluetooth, maar heeft nu ook twee regelbare uitgangen met verschillende impedanties (47 en 607 Ohm). Ook de behuizing is qua design aangepast. Intern wordt de zogeheten BestPentode buizenschakeling gebruikt, bedacht door de Duitse technicus Frank Blöhbaum. Deze moet de voor pentode-buizen zo kenmerkende stroomverdelingsruis minimaliseren. Overigens gebruikt Vincent onder meer de hoogwaardige E180F, waarvoor het een flinke voorraad NOS (New Old Stock) exemplaren heeft weten te bemachtigen. Oorspronkelijk waren deze buizen bedoeld voor HF-toepassingen in telecom-apparatuur. De SA-T7MK is per direct leverbaar in zilver of zwart, voor een bedrag van €3099.