20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Home Cinema - Custom Install LG CineBeam projector voor buiten

LG CineBeam projector voor buiten

0
LG CineBeam projector voor buiten

Er zijn van die mensen die liefst alles buiten doen, ook film en tv kijken. LG schiet ze te hulp met de CineBeam projector.

De nieuwe LG CineBeam is een Full HD (1080p) projector met een gewicht van slechts 1 kilo. U kunt er beelden mee projecteren met een diamater van 30 inch tot en met 120 inch. Praktisch is de automatische verticale keystone-correctie, die vervormde beelden voorkomt. Voor de liefhebbers van streaming komt het ingebouwde webOS 22 goed van pas, ‘t zelfde besturingssysteem dat LG ook voor z’n televisies gebruikt. Desgewenst kan de CineBeam ook overweg met Apple AirPlay en Apple Home, terwijl schermdelen vanaf Android-toestellen evenmin een probleem is. Praktisch is Bluetooth Dual Out, waarmee gekoppeld kan worden met twee Bluetooth-apparaten tegelijk. Zoals bijvoorbeeld een setje speakers. De CineBeam PF510Q is nu verkrijgbaar in de VS voor een bedrag van $599. Of en wanneer onze contreien volgen is op moment van schrijven nog niet bekend. Oh ja: de CineBeam is niet specifiek ontworpen voor buiten, dus niet in de stromende regen gebruiken (of vlak naast het zwembad). Maar er dankzij z’n portabiliteit wel zeer geschikt voor.