Live massatest monitor luidsprekers – 2500 Euro – 26 februari – 10:30

20

Komende zondag – 26 februari 2023 om 10:30 – hebben we weer een prachtige livestream. Deze keer gaan we monitorluidsprekers van 2500 euro per paar aan de tand voelen. De livestream gaan we opdelen in een aantal afleveringen, aangezien we meer dan 10 paartjes binnen hebben gekregen. Dit gaat een zéér interessante serie worden! 

We hebben alle grote én minder bekende merken aangeschreven voor deze massatest. En praktisch iedereen heeft wel toegezegd, wat erg mooi is, want zo kunnen we écht een overzicht van de markt bieden, waardoor u als liefhebber de beste speaker voor u kunt gaan kiezen.

Zoals u inmiddels gewend bent, hebben we de speakers gemeten én gaan we ze live beluisteren voor u. Dat gaan we op zowel de referentieset doen, als de nieuwe Hypex Nilai-set met Pre / Power. Zo krijgt u een aardig idee hoe de speaker reageert op diverse versterkers.

Merken die u mag verwachten in deze serie:

 • Dynaudio
 • Monitor Audio
 • Sonus Faber
 • KEF
 • Elac
 • Neat
 • Aurum Cantus
 • Amphion
 • Buchardt
 • Revel
 • JBL
 • System Audio
 • Goldenear

Check hier de livestream

20 REACTIES

  • Dag Bear,

   Vooralsnog staan deze niet gepland. Het is ongelooflijk duur en tijdrovend om dat rond te krijgen. Daarbij zien we geen hoger rendement in kijkers en lezers als we het daar doen. Dan is de keuze snel gemaakt. We sluiten echter niet uit dat we daar nog een keer staan: het is een fijne plek om te werken.