20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Network Acoustics Muon Pro streamset

Network Acoustics Muon Pro streamset

1
Network Acoustics Muon Pro streamset

Network Acoustics heeft het Muon Pro Streaming System uitgebracht, bestaande uit een ethernetfilter en netwerkkabel.

De finishing touch voor een high-end systeem met netwerk- en streamingmogelijkheden aan boord is het onderhanden nemen van de netwerkkant van ‘t geheel. Network Acoustics heeft daarvoor het Muon Pro Streaming System uitgebracht. Dit bestaat uit een pro ethernet-filter en ‘streaming cable’, oorspronkelijk ontwikkeld voor mastering-toepassingen. Het geheel is bedoeld voor 1 Gbps-netwerken. Volgens de fabrikant moet het setje voor een flinke boost zorgen die lijkt op die wanneer u een DAC gaat upgraden naar een beter model. U kunt het filter en de kabel desgewenst apart kopen, maar Network Acoustics beveelt de set aan, omdat u daarmee onder de streep 20% bespaart. De set – made in UK – kost u £1829,17. Het filter los heeft een prijskaartje van £1329,17 en de kabel £995,83.

1 REACTIE

  1. Interessant. Deze Muon Pro versie schijnt beter te zijn dan de vorige Muon, ook op een Grimm MU1, waarbij verschillende gebruikers geen/amper verschil merken bij gebruik van een ‘audio switch’.

    Data punt (met een wat hoog day and night difference gehalte): “ Next up, I inserted the new Network Acoustics Muon Pro ethernet cable and Muon Pro filter in between my Rubicon switch and Grimm MU1 server/streamer and … SNAP! … it was almost a component level positive change. Unreal. … The Network Acoustics Muon Pro made a HUGE difference to an already exceptional presentation provided by my Grimm Audio MU1 Server/Streamer. Wow, just WOW.”