Alpha Brasschaat E=mc2-show

0
Alpha Brasschaat

Komend weekend 1 en 2 april presenteert Alpha Brasschaat de E=mc2-show, ook wel bekend als de ‘audio met IQ’-show.

De Belgische winkel Alpha Brasschaat heeft een mooie show op de rol staan voor aanstaand weekend. We laten ze het event in eigen woorden aankondigen:

‘Met groot genoegen nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze “audio met IQ” show. Het zit namelijk zo… om te kunnen genieten van live muziek is het niet meer nodig om een groep muzikanten thuis uit te nodigen, zoals bvb ten tijde van Beethoven & Mozart…

Dankzij een resem slimme mensen waaronder Thomas Edison, is het vandaag mogelijk om een overtuigende muzikale ‘performance’ te realiseren in uw  eigen huiskamer.
We leven in een moderne wereld, waar de techniek ervoor zorgt dat we zomaar om het even welke artiest kunnen uitnodigen om een show te geven, eender wanneer…! How wonderfull ?

Het is dan ook fantastisch dat wij bij dit event niet enkel de prachtige producten presenteren die ons leven zoveel mooier maken, maar ook de ontwerpers en hun close assistenten !

Om te beginnen… Ladies first: Daniela Manger

Mevr. Manger zal met groot plezier veel over de zeer speciale MANGER driver vertellen en uiteraard demonstreren. Zowel de top passieve P2 als de actieve S1 komen aan bod. Aansturing is met een ‘nieuw oud’ merk: CANORuit Slowakijje… nieuw in Belgie maar reeds 30 jaar actief, voornamelijk met uitmuntende buizen versterking. Deze worden gepresenteerd door Ivan Bosnovic en Igor Ovad, beiden actief in Slowakijje in de productie van deze juweeltjes. Last but not least, Marijn Nederlof die ons het PERLISTEN gamma zal voor stellen waarbij  de ST7 velen zal verassen met zijn uitmuntende prestaties en waar de prijs-kwaliteit verhouding super is!

Workshops

Dit alles gecombineerd met telkens 3 workshops gepresenteerd door Christian van Isotek, waar de zin van netfilters helemaal uitgelegd wordt. Deze zijn telkens om 11 uur, 13 uur en 15 uur. {inschrijven is aanbevolen, gewoon mailtje naar ons sturen met de gewenste dag & uur. First come, first serve}

Zoals steeds zijn onze shows gratis en geen koopjestalk.
Zaterdag 1 April en Zondag 2 April van 10 tot 17 uur te Brasschaat aan de Bredabaan 1031, 2930 Brasschaat.

Parking gratis naast winkel.

Chris, Sammy & het Alpha team zien jullie graag komen’