19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Muziek CUPRA en Spinnin’ Records zoeken samen naar nieuw DJ-talent

CUPRA en Spinnin’ Records zoeken samen naar nieuw DJ-talent

0
CUPRA en Spinnin’ Records zoeken samen naar nieuw DJ-talent

CUPRA en Spinnin’ Records trekken samen op bij zoektocht naar nieuw DJ-talent, inclusief gloednieuwe ‘Demo Drop’.

Deze week is de Spinnin’s Talent Pool gestart, de unieke competitie van Spinnin’ Records voor nieuw DJ-talent. De talentenjacht krijgt dit jaar een creatieve, onconventionele draai dankzij het partnership met CUPRA. Gezamenlijk lanceren de partijen een gloednieuwe, originele ‘Demo Drop’. Finalisten worden onder meer verkozen door het bekende Nederlandse DJ-duo Mr. Belt & Wezol tijdens een exclusieve Convoy Ride door Rotterdam, gevolgd door meerdere DJ-optredens in de CUPRA City Garage Rotterdam. Ook kunnen talentvolle producers hier masterclasses volgen van toonaangevende sprekers uit de muziekindustrie.

‘CUPRA x Spinnin’ wil met de unieke Demo Drop-competitie de grenzen van reguliere talentenjachten doorbreken; creatieve, onconventionele spelregels moeten leiden tot vernieuwende tracks. CUPRA staat bekend om de geëlektrificeerde line-up en het verleggen van grenzen met vernieuwend design en creatieve, baanbrekende projecten. De CUPRA x Spinnin’ Talent Pool sluit perfect aan op dit DNA; een kleurrijke broedplaats voor aanstormende producers, met de ambitie om in deze opvallende set-up door te breken’, zo lezen we in de aankondiging.

Jury gevormd door Mr. Belt & Wezol

Van 8 maart t/m 20 april krijgen jonge producers de kans om hun beste tracks te uploaden op het Talent Pool-platform. De ingezonden tracks worden beoordeeld door het Nederlandse DJ-duo Mr. Belt & Wezol, in samenwerking met het A&R-team van Spinnin’ Records. Acht finalisten gaan vervolgens door naar de volgende ronde, wat de start vormt van een nieuw hoofdstuk in de Demo Drop: op donderdag 25 mei staan de finalisten centraal in een heuse Convoy Ride. Tijdens dit konvooi van vier CUPRA-modellen – dwars door de straten van Rotterdam – luistert Mr. Belt & Wezol naar de inzendingen van de acht finalisten. Om uiteindelijk vier producers te selecteren voor de volgende ronde, die op dezelfde dag plaatsvindt: een DJ-optreden in de CUPRA City Garage Rotterdam. Twee finalisten gaan vervolgens ieder twee uur de studio in met het gerenommeerde DJ-duo. Na de studiosessies wordt de winnaar gekozen door Mr. Belt & Wezol en Spinnin’s A&R-team. De winnende track wordt uitgebracht op Spinnin’s Talent Pool-label, in combinatie met een aankondiging op Spinnin’s Talent Pool Instagram én een complete Pioneer DJ-set.

Masterclass

Masterclass bijwonen? Kom op donderdag 6 april naar de CUPRA City Garage Rotterdam
Tijdens de Spinnin’s Talent Pool organiseert CUPRA x Spinnin’ op donderdag 6 april exclusieve masterclasses in de CUPRA City Garage Rotterdam met toonaangevende sprekers uit de muziekindustrie. Dit onderstreept de mentaliteit van CUPRA en geeft de nieuwe generatie producers de impuls waar het automerk voor staat: vind jezelf opnieuw uit door buiten de gebaande paden te gaan. Laat inspiratie je leiden naar de rit van je leven.

Over CUPRA

‘CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA?’, zo meldt het persbericht.