28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Personal Audio Mobiele spelers Astell & Kern A&norma SR35 muziekspeler

Astell & Kern A&norma SR35 muziekspeler

0
Astell & Kern A&norma SR35 muziekspeler

Astell & Kern kondigt de nieuwe A&norma SR35 muziekspeler aan, bedoeld als ‘instapmodel’ met een net wat prettiger prijskaartje.

De nieuwe A&norma SR35 van Astell & Kern is de eerste van hun ‘instapmodellen’ die beschikt over de huiseigen New Generation AMP-technologie. Deze elimineert volgens de fabrikant ruis op een hoog uitgangsniveau wat dan weer tot het meest heldere en vervormingsvrije geluid moet leiden. U kunt kiezen uit een dual- of quad-DAC modus, terwijl ook gedacht is aan dual band wifi, wat de stabiliteit van netwerkstreamen ten goede moet komen. Nu moet u ook weer niet denken dat de Astell & Kern A&norma SR35 het koopje van de dag is. Aan de speler hangt namelijk nog altijd een prijskaartje van $800. Leverbaar vanaf 15 mei, pre-ordering vanaf 1 mei.

In-ears

Los van de speler lanceerde Astell & Kern de ZERO2 in-ears, voortbordurend op de kwaliteiten van de originele ZERO. Voorzien van een aluminium behuizing, een planar dynamic driver, zuurstofvrije koperkabels, MMCX-connectors en een serie aan passtukjes. Hier hebben we het duidelijk niet over budget-exemplaren, u dient $1050 neer te tellen voor de dopjes.