HBO Max verandert naam én tarieven

0
HBO Max

HBO Max heeft niet alleen z’n naam veranderd naar Max, maar ook de tarieven. Of beter: diverse features zijn verhuisd naar een duurder pakket.

Dat HBO Max z’n naam verandert in Max, net een ruim jaar nadat de dienst gelanceerd is, mag inmiddels geen nieuws meer heten. Vanaf mei dit jaar krijgt u een nieuwe app, ongetwijfeld met de naam Max. Wat opvalt, is dat de abonnementen zijn aangepast. Features als 4K verhuizen van het ‘middelste’ naar de duurste abonnementsvorm (in de VS $19,99 per maand, een flink bedrag). Ook Dolby Atmos verhuist naar het duurste abo. Max rept verder met geen woord over hoe wordt omgegaan met bestaande abonnees, en zij die bijvoorbeeld een lifetime-korting kregen door vroeg in te stappen. Houd de komende maanden dus goed uw afschriften in de gaten en check of u ongemerkt niet (veel) meer gaat betalen voor de diensten van het voormalige HBO Max.