14.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi Accessoires IsoTek V5 Sirius netfilters

IsoTek V5 Sirius netfilters

0
IsoTek V5 Sirius netfilters

IsoTek introduceert de nieuwe V5 Sirius netfilters, in de vorm van een handige verdeeldoos waarin u meerdere apparaten prikt.

De V5 Sirius is volgens IsoTek een ‘ultra-high performance’ stekkerblok met ingebouwd netfilter. Onder de motorkap is de meest recente filtertechnologie van de fabrikant aanwezig. Bijzonder is verder de ‘System Link’-aansluiting, hiermee kunt u meerdere V5 Sirius’en koppelen waarbij u altijd een ster-massa-configuratie verzekerd bent. Praktisch is het meegeleverde muur-montagesysteem, waarmee u het stekkerblok annex filter netjes achter de hifi-installatie weg kunt werken.

Weg met vervuiling

De IsoTek V5 Sirius is – zo meldt de fabrikant – inzetbaar voor alle AV-systemen in huis. Een hoogvermogen shunt filternetwerk zorgt voor een vermindering met 23 dB (@10 kHz) van netspanningsruis, -40dB @100 kHz en -60 dB @ 1 Mhz. Zes onafhankelijke aansluitingen voorkomen differential mode kruisverontreinigingen. Mooi meegenomen is verder de 54000 A pulsbescherming, terwijl verder voorzien is in een 600 A massaklem. De afmetingen van de verdeeldoos zijn 88 x 55 x 555 mm. Prijs: €999.