19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi ‘Meridian met nieuwe productlijn op High End’

‘Meridian met nieuwe productlijn op High End’

0
‘Meridian met nieuwe productlijn op High End’

In z’n meest recente nieuwsbrief laat importeur Viertron weten dat Meridian met een nieuwe productlijn gaat komen.

De High End München is altijd goed voor primeurs en lancering van nieuwe producten. An sich is het dus niet helemaal vreemd dat Meridian op de komende editie van de audioshow een nieuwe productlijn zou lanceren. Dat is althans wat importeur Viertron meldt in z’n meest recente nieuwsbrief. Met daarbij wel de kanttekening: ‘Helaas mogen wij hier nog niets over zeggen, maar leuk is het wel!’. Da’s dan wel weer jammer natuurlijk, maar ook begrijpelijk. Hoe dan ook, wellicht is het voor u dan toch een (extra) reden om tripje richting Bayern te boeken.