20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Versterkers Geïntegreerd Pro-Ject Stereo Box DS3

Pro-Ject Stereo Box DS3

0
Pro-Ject Stereo Box DS3

De Pro-Ject Stereo Box DS3 is een heerlijk compacte en redelijk betaalbare geïntegreerde versterker zonder overbodige poespas.

Ze bestaan gelukkig nog, die ‘gewone’ geïntegreerde stereoversterkers. U zult dus vergeefs naar een streamingmodule of netwerkmogelijkheden zoeken in de nieuwe Pro-Ject Stereo Box DS3. Te gebruiken zijn deze natuurlijk wel, maar dan als los aangesloten externe componenten. Dat kan makkelijk via een van de drie beschikbare RCA-stereo-ingangen. Gebruikt u liever een platenspeler als bron? Dan is er een phono-ingang die zowel met MM- als MC-elementen overweg kan. Pro-Ject heeft bij dit apparaat wel één concessie gedaan aan moderne wensen: het apparaat is voorzien van een Bluetooth 5.0-ontvanger die overweg kan met apt-X HD.

150 Watt maximaal

Het eindversterkerdeel van de Pro-Ject Stereo Box DS3 levert een vermogen van maximaal 150 Watt per kanaal in 4 Ohm, of 2 x 80 Watt in 8 Ohm. Verder is voorzien in een analoge volumeregelaar, die dankzij motorsturing ook op afstand bediend kan worden. Voor een ieder die de DS3 als voorversterker wil inzetten, dat kan via de de geregelde en van een vast niveau voorziene uitgangen. Hoofdtelefoonliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de aanwezige aansluiting voor deze tak van sport. Leverbaar in de kleuren zilver en zwart, voor €899.