13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Rega Green Grade: respect voor de kromkommer

Rega Green Grade: respect voor de kromkommer

0
Rega Green Grade: respect voor de kromkommer

Er is aan smaak niks mis met een kromme komkommer, net zo min als er iets mis is aan een apparaat met een krasje. Snapt Rega ook helemaal.

Rega heeft de lijn Green Grade-producten opgezet. Dat zijn apparaten waar iets mis mee was, maar die volledig zijn opgeknapt naar honderd procent functionaliteit. Alleen: mogelijk tref je er hier of daar een cosmetisch defectje op aan. Is dat een ramp? Neu. Grote kans dat een maagdelijk apparaat uiteindelijk bij gebruik ook gebruikssporen gaat vertonen natuurlijk! Kortom: als een onderdeel eens een krasje of butsje oploopt tijdens transport naar de fabriek, wordt dit liefdevol opgeknapt door Rega en gewoon in de Green Grade’s gebruikt. Zonder ook maar enige concessie te doen aan kwaliteit. Eerste product uit de reeks is het Green Grade Planar 1 Eco Deck. Als basis worden hiervoor licht beschadigde plinten gebruikt, maar ook oudere en niet meer gangbare exemplaren als plinten van acryl. Verder komt er nog een mooi ECO-labeltje op. Onder de streep scheelt het de koper gewoon geld: de Green Grade Planar 1 kost £199 (normale prijs £299). De PLUS-variant kost in de ecologische versie £229, tegen £385 normaal.