22.6 C
Haarlem
woensdag, september 27, 2023
Home Geen categorie Denon Upgrade voor AVC-A1HDA

Denon Upgrade voor AVC-A1HDA

2
Denon Upgrade voor AVC-A1HDA

NIEUWS – Bezitters van een Denon AVC-A1HDA en AVP-A1HDA kunnen hun apparaten volledig up-to-date laten maken bij een geautoriseerde dealer. De upgrade tilt de vlaggenschippen naar een hoger niveau en voegt een paar leuke nieuwe features toe.

De AV-wereld gaat snel. Dat weet iedereen die bijvoorbeeld twee jaar geleden een peperdure AV-receiver of blu-ray speler heeft gekocht. Echter, niet iedereen kan zomaar een nieuwe AV-receiver of blu-ray speler kopen. Gelukkig weet Denon het ook. Vandaar dat het mogelijk is de apparaten te updaten. Bezitters van de AVC-A1HDA en AVP-A1HDA kunnen hun apparaten laten updaten met nieuwe hardware en firmware. Hieronder kunt u alle details lezen:

HET PERSBERICHT VAN DENON:

Februari 2011 ? Denon biedt bezitters van haar vlaggenschip AVC-A1HDA AV-versterker en AVP-A1HDA AV-voorversterker de mogelijkheid een grote hardware en firmware upgrade te laten uitvoeren die voorziet in zowel volledige 3D Pass-Through, Audyssey MultEQ XT32, Audyssey DSX en Dolby PLIIz. Aangezien de upgrade bestaat uit hardware en firmware modificaties dient deze te worden uitgevoerd bij een geautoriseerd Denon Service Centre. Dit is de 4e belangrijke upgrade die Denon gaat bieden aan bezitters van haar high-end producten. Dit onderstreept de betrokkenheid van het bedrijf om haar klanten te voorzien van de allernieuwste, meest up-to-date features en mogelijkheden. De service start dit najaar; meer details inclusief prijsinformatie volgen spoedig.

Wat houdt de update precies in?

Als aanvulling op de volledige 3D Pass-Through ondersteuning die AVC- en AVP-A1HDA bezitters de mogelijkheid bieden om te genieten van het groeiende aantal 3D films die inmiddels verkrijgbaar zijn, voorziet de upgrade in Dolby Pro Logic IIz decoding voor een verbeterde geluidservaring door middel van Front Height kanalen. Voor een nog dramatischer surround geluidservaring zullen Denon bezitters gebruik kunnen maken van Audyssey DSX met Left en Right Height en Width kanalen ? een nieuw stel algoritmes die de geluidsprestaties naar een hoger plan tillen door het creëren van audiosignalen voor nieuwe surroundkanalen gebaseerd op het menselijk waarnemingsvermogen en akoestisch onderzoek. Het resultaat is een veel realistischer en ?meer aanwezig? geluidsbeeld, met meer audio ?diepte?, ideaal voor zowel films als muziek, met Height en Width kanalen die integraal zijn voor maximale prestaties van High Definition surround sound systemen. De firmware upgrade voorziet tevens in Audyssey?s geavanceerde MultEQ XT32 ruimte akoestisch correctie systeem voor automatische meting van de luidsprekerconfiguratie en biedt akoestisch maatwerk voor de beste surround sound ervaring met een snelle en eenvoudige setup. MultEQ XT32 is 32x meer accuraat dan het basis MultEQ XT systeem die het vervangt met deze upgrade.


2 REACTIES