22.6 C
Haarlem
woensdag, september 27, 2023
Home Hi-Fi Showtip voor dit weekend: Audio Show Alkmaar

Showtip voor dit weekend: Audio Show Alkmaar

0
Showtip voor dit weekend: Audio Show Alkmaar

NIEUWS – Dit weekend is er weer een prachtige show in Alkmaar. Studio Alkmaar heeft een audioshow in het AZ-stadion georganiseerd. Elkaar is de opkomst weer beter. En ook dit jaar staat er weer prachtige apparatuur! Kortom: komen!

Mansberg bij Studio Alkmaar-3Wie geïnteresseerd is in de hele lijst, kan op de website van de Audio Show Alkmaar terecht. De opkomst is om het rustig uit te drukken indrukwekkend. Bijna alle grote importeurs staan er met prachtige apparatuur. Zowel de nuchtere liefhebbers als de high-enders zullen zaterdag en zondag smullen.

Om een klein idee te geven:

 • PS Audio
 • Nordost
 • Ayre
 • Unison Research
 • Avalon
 • Guru
 • Kemp
 • PMC
 • NAD
 • Arcam
 • En nog heel veel meer!

Wij zijn er vorig jaar en het jaar ervoor ook geweest om verslag te doen. Opvallend bij deze show is dat de sfeer bijzonder ontspannen en gezellig is. Net als bij X-Fi overigens. We hopen dat dit jaar ook weer de opkomst goed is en dat de importeurs weer prachtige systemen ten gehore zullen brengen!