22.6 C
Haarlem
woensdag, september 27, 2023
Home Hi-Fi Nieuwe Sonos firmware biedt betere Spotify-integratie

Nieuwe Sonos firmware biedt betere Spotify-integratie

0
Nieuwe Sonos firmware biedt betere Spotify-integratie

NIEUWS – Het heeft even geduurd (ja, dat is een understatement), maar eindelijk heeft Sonos iets gedaan aan de Spotify-integratie. De nieuwe software (versie 4.1) biedt de mogelijkheid met playlists te werken.

SonosSonos meldt in het bericht dat het met de nieuwe sofware (versie 4.1) mogelijk is om Spotify-playlists te bekijken en te updaten. Dat heeft erg lang geduurd. Hoewel Sonos erg vroeg was met een samenwerking en integratie van de streaming-client, heeft het daarna weinig acties ondernomen om de integratie te verbeteren.

Sonos Playlists

Ook heeft Sonos aan de ‘Sonos playlists’ gewerkt. Het is nu gemakkelijker om zaken toe te voegen. Ook is het nu mogelijk om vanuit verschillende bronnen te werken om zo toch één lijst te maken. Dat zijn grappige mogelijkheden die het systeem weer iets gebruiksvriendelijker maken.