woensdag, december 6, 2023
Home Luidsprekers Actief Drop presenteert draadloze desktop-speakers

Drop presenteert draadloze desktop-speakers

0
Drop presenteert draadloze desktop-speakers

Voor een ieder die zoekende is naar een setje betaalbare desktop-speakers voor op – bijvoorbeeld – het bureau of de werktafel heeft Drop iets aardigs klaarstaan.

De Drop BMR1 Nearfield Monitors kunt u zowel horizontaal of verticaal opstellen, net wat ‘t best uitkomt. Volgens de fabrikant zetten ze een ‘holografisch’ geluidsbeeld neer, wat moet zorgen voor een natuurlijk klinkend geheel en uitstekende plaatsing. Inwendig worden BMR’s (ofwel Balanced Mode Radiatior) gebruikt, gekoppeld aan passieve exemplaren. Moet – wederom volgens Drop – zorgen voor een hoog volume (indien gewenst) gekoppeld aan een lage vervorming. Qua connectiviteit kiest u uit Bluetooth of AUX-in, terwijl ook gedacht is aan een hoofdtelefoon-uitgang. Eventueel kan een subwoofer aangesloten worden voor extra laag. Naar wens aanpasbare frontjes – geïnspireerd op de keyboards van het merk – maken het geheel compleet. Nu al vooraf te bestellen, leverbaar van eind februari…maart; een setje kost $129.