woensdag, december 6, 2023
Home Hi-Fi UK Audio Show op 7 en 8 oktober

UK Audio Show op 7 en 8 oktober

0
UK Audio Show op 7 en 8 oktober

De UK Audio Show in het Staverton Park Hotel wordt dit jaar gehouden op 7 en 8 oktober, alvast iets om in de agenda te noteren.

In het najaar gaan de beurzen en grotere shows weer van start. Mocht u toevallig behoefte hebben aan een tripje richting het VK (of daar wonen), dan is de UK Audio Show op 7 en 8 oktober wellicht een aardige. U kunt er een berg aan bekende en wellicht voor u minder bekende audiofabrikanten verwachten. High-end op z’n Brits, het land waar liefde voor techniek nog hoogtij viert.

Een toegangskaartje voor de UK Audio Show kost voor een van beide dagen £7,50. U bent echter spekkoper als u beide dagen gaat, want dan betaalt u voor een ‘dubbel’ ticket slechts £10. Het genoemde hotel vindt u aan Daventry Road te Daventry.